Proč to padá ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Proč to padá ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comProč to padá ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2012   #1
-
0
-

proč mi tohle po spuštení ihned spadne ? děkuji

#include <stdio.h>
#include <iostream>
#include <cstdlib>

using namespace std;
enum kod_chyby {uspech,chyba};

kod_chyby faktor (int,int&,int&);

int main()
{   
    int cislo,cislo2,cislo3;
     kod_chyby vysledek;
  
     cout<<"Zadej cislo od 1 do 20:";
    cin>>cislo;

    vysledek=faktor(cislo,cislo2,cislo3);
    
    if (vysledek==uspech)
    {
        cout<<"\nCislo:"<<cislo;
        cout<<"\nnadruhou:"<<cislo;
        cout<<"\nnatreti:"<<cislo;
    } else
        cout<<"Spatne zadane cislo";
    
   return 0;
}

kod_chyby faktor(int c,int &odCislo2,int &odCislo3)
{
    if ((c < 21) && (c > 0))
    {
        odCislo2=c*c;
        odCislo3=c*c*c;
        return uspech;   
    } 
    else 
        return chyba;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.99.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 5. 2012   #2
-
0
-

A jak se ten pád projevuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2012   #3
-
0
-

#2 liborb

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.99.–
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 Lukáš Vašek
takto, okno v pozadí běží ale nic nedělá

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.99.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 5. 2012   #5
-
0
-

A není to tak, že to jen krokuješ, tj. že program stojí? NetBeans neznám, ale takhle nějak bych si to představoval. Opravdu jdi dal Run nebo Start Debugging nebo jak je to tam označené (asi to zelené tlačítko "play")?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2012   #6
-
0
-

#5 liborb
je to pravda, přes zelený tlačítko se to rozjelo, ale spouštím to přes debugg and play .. a vše dřív mi jelo, nevim proč najednou to takhle vyskočí a musim kliknout na zelenou šipičku

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.99.–
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2012   #7
-
0
-

#6 Lukáš Vašek
a nyní mi po zelený šipce nejde ani getchat, ihned se zavře i kdybych tam měl tisíce get charů

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.99.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 5. 2012   #8
-
0
-

Ten program až na 

cout<<"\nnadruhou:"<<cislo2;
cout<<"\nnatreti:"<<cislo3;

funguje. Stáhni si VS a nebudeš muset řešit takové píkoviny ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
31. 5. 2012   #9
-
0
-

Kde jsou moderátoři? Titulek "Proč to padá" je vážně představující prvek založeného tématu...  

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 5. 2012   #10
-
+1
-
Zajímavé

#9 null_while
Jestli ono to nebude tím, že u C/C++ diskuze se píše, že:

Diskuze zatím nemá moderátora.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
3. 6. 2012   #11
-
0
-

#10 liborb
Kde jsou moderátoři je v tom případě otázka na místě. Odpovíme si taky, nikde. :-) Klidně bych sekci vzal také, ale C/C++ neholduji, takže by to bylo max. z tohoto hlediska, oprav, úprav, varování a promazávání obsahu, spamu. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
4. 6. 2012   #12
-
0
-

#11 null_while
Je to dilema, co? Co je horší ... žádný moderátor nebo "špatný" moderátor. A jinak nemám pocit, že by moderátor musel holdovat danému tématu. Ale nejspíš to bude tím, že mám svojí představu o práci moderátora, tj. to co si psal je úplně dostačující. A abych konkrétní, tak tady je podle mě hezký příklad dobré práce "za moderátora":
http://programujte.com/…hned-zmizne/#…

a toto je podle mě příklad nevhodné nebo zbytečné "práce" moderátora:
http://programujte.com/…browser-hra/#…

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
7. 6. 2012   #13
-
0
-

#12 liborb
Nevidím důvod. Téma bylo vyřešeno. Nebudu li počítat, klidně si tipnu, že aspoň 10x napsali uživatelé to samé. Lock je příčinou zbytečné diskuse, kdy lidé začali řešit to co již vyřešeno bylo několikrát, správně a jejich příspěvky se pouze opakovali. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 6. 2012   #14
-
0
-

Ani na chvilku jsem si nemyslel, že na věc budeme mít stejný názor. Zamčení nebo smazání vlákna považuji za absolutně krajní řešení, ke kterému musí být opravdu dobrý důvod. Vlákno lze označit jako vyřešené a navíc lze označit nejlepší odpověď, pokud tam taková je. Na druhou stranu je tvoje rozhodnutí, tvoje odpovědnost.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Proč padá funkce po realloc? — založil oxidián

Padá mi TP — založil lama

Firefox 3 padá? — založil MZetko

QuickSort padá — založil unik

Chyba pada program — založil Jan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý