Mám menší problém,moja aplikácia fungovala v poriadku na operačnom systeme win 7 64 bit teraz mám ale win 8 mám office 2010 32.bit v aplikácii sa pripájam ku databáze : con = DriverManager.getConnection( "jdbc: odbc: Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
stmt = con.createStatement(); . Problém spočíva vtom , že ma ku tej databáze nechce pripojiť.
Fórum › Java
Java Win8 Access
#4 goddard
try{
con = DriverManager.getConnection( "jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
stmt = con.createStatement();
}catch(Exception ex){
System.out.println("Error with Database Connection");
}
keď sa dostanem ku tomuto bodu tak spustí catch, inde to funguje perfektne ,ale tam je win 7 a 32 bitový tu mám win 8 64 bit
#5 DLProduction
se z tebe snazil dostat PRESNE zneni te chyby... pojem "neco nefunguje" je asi tak uzitecny, jak to zni... proste na prelesteni kristalovy koule a zacit vestby ... (nebo si muzes zavolat vestkyni v telce - vyjde to nastejno)
kdyz to skonci s chybou tak to vyhodi stack trace s necim podrobnejsim... obcas se z toho da i vylustit co se tomu nelibi... mozna tou konstrukci try catch tyhle dulezity informace zahazujes, a pak nevis co se deje
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C++ a OpenAL ve Win8 — založil Xephn
Dostanu od Win8 45GB RAM pro svůj program? — založil Štěpán
Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula
Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula
Poptávám JAVA programátora pro tvorbu JAVA testu — založil Mailando