Názory ke článku Rapidshare.de Premium zdarma – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Rapidshare.de Premium zdarma – Programujte.comNázory ke článku Rapidshare.de Premium zdarma – Programujte.com

 

Názory ke článku Rapidshare.de Premium zdarma

Vojtas   NOVÝ
15. 5. 2006

kdysi jsem to zkousel a dalo mi hodne prace, nez jsem nasel nejaky IP, ktery mi fungoval (nebyl bannly, nestahoval nekdo jiny,...)... ale jinak je to dobra vec :) jenom musi mit clovek trpelivost.

n3tman   NOVÝ
16. 5. 2006

Přesně tak, to je docela problém. Ale titulek článku mě připadá malinko nadsazený, nebo jste tady někdo zjistili, jak získat Rapidshare.de Premium zdarma?

Vojtas   NOVÝ
16. 5. 2006

existujou na to programy (generatory), ale 1) je to warez 2) mi to stejne neslo ("pouzil jste generator, muzou byt proti vam podniknuty pravni kroky!")

cracker19   NOVÝ
16. 5. 2006

Tebe to moze dlho trvat, ale mne to netrva dlho, ide to podla rychlosti netu, ked mas pomaly net, tak ti to bude hladat dlho.

tommz9   NOVÝ
16. 5. 2006

No. A nebylo by lepsi si ten ucet na rapidu koupit ? Tech veci co tam najdete mnohonasobne prevysi cenu uctu ...

uz vubec nechapu lidi co si treba koupi hru za 1500 a pritom takhle 'obchazi' rapid. Za ty penize si mohli koupit rovnou ucet a hru si stahnout + dalsich 550 GB dat ...

cracker19   NOVÝ
16. 5. 2006

Niekto prachy na ten ucet nema... Tak moze menit IP, mne zmeni IP za 20 sekund a mozem stahovat dalej, aj naraz.
Sa im vykaslem platit len za to aby som mohol stahovat s jednej IP neobmedzene, radsej pockam par sekund na novu IP a potom budem stahovat znovu : )

xHire   NOVÝ
17. 5. 2006

Tak takovéhle nabádání k nelegálním činostem fakt nemám rád, a už vůbec ne na tomto serveru. Hru se ti vyplatí koupit, jednak mnohde dostaneš fajnovej dárek, jednak ji můžeš dát jako dárek, jednak tě bude hřát pocit, že máš hru legálně, a jednak tě budou hřát originály... Je daleko více důvod, proč mít software legálně. A pokud na něj nemáš, tak používej levnější (nebo zdarma) varianty. Existuje jich plno. Viz jenom GNU/Linux - sám je zdarma a najdeš na něm hromadu softwaru, co je taky zdarma. Takže bych se tu vůbec nebavil o tom, jestli je lepší mít legální software a čisté svědomí nebo krást a budovat si přímou cestu do pekel.

cracker19   NOVÝ
17. 5. 2006

No, ale nestahuje sa cez Rapida len hra, ked niekto chce poslat nekomu dáky subor tak to uploadne a moze ten druhy stahovat kolko chce.
Teraz je taka doba ze originalky su len v Múzeach : D
Ja by som za hru nikdy nevihodil prachy !!!

tommz9   NOVÝ
18. 5. 2006

Mne o GNU rikat nemusis, sam pouzivam jenom GNU/Linux uz ted tretim rokem ....

Ta hra byla jenom priklad, jedina hra co ja hraju je open transport tycoon. Na nove hry jednak nemam pocitac a jednak nemam cas na zbyt.


Uvadel jsem to pouze jako priklad. Ja treba z rapidu stahuju hlavne serialy, nekdy nejakou ty hudbu.

A kdyz uz se mnluvi o te legalnosti, tak takhle obchazet rapid neni taky asi moc podle pravidel ...

tommz9   NOVÝ
18. 5. 2006

To ja zase jo. Kvalitni hry je potreba ocenit. Mam doma ereginalky Fallout 1,2; Half-Life a Flash Point ...

JMM   NOVÝ
21. 5. 2006

no nechci remcat, ale mě to nefunguje :(

cracker19   NOVÝ
21. 5. 2006

To sa stava, lebo mozno ta IP uz stahovala, skus viacej krát : )

CommanderZ   NOVÝ
25. 5. 2006

Nevite nekdo o nejakym zpusobu, jak oklamat rapidshare i kdyz jsem pripojenej pres proxy server? V me situaci nejde zadne hide IP ani renew. Nasel jsem na netu webovou stranku, pres kterou se da pripojeni nechat presmerovavat, ale bohuzel nejsem sam kdo to pouziva, takze to funguje opravdu jen nekdy.

Jinak zkuste dat do goglu vyhledavat "Rapidshare premium accounts" ;) Bohuzel jsem nenasel jeste zadny funkcni :(

kenymccurvi   NOVÝ
5. 6. 2006

Je to blbost, aj tak zmizne za 30 dni. Ked mas dsl tak sa staci odpojit a pripojit a mozes tahat kolko chces.

cracker19   NOVÝ
6. 6. 2006

1. Blbost to nieje...
2. Co zmizne za 30 dni ?
3. "Ked mas dsl tak sa staci odpojit a pripojit a mozes tahat kolko chces.".... Nehovor ! To ked mas pridelenu IP, to ti tak, ako si napisal naozaj nepojde !
4. Rozumies vobec tomuto ?
5. : -D

PoselSmrti   NOVÝ
12. 7. 2006

Kedze by som si chcel stiahnut nejake veci z RapidShare.de, a je to toho viac, a naozaj sa mi nechce cakat 80 minut na dalsi subor, skusil som ten program, ale trocha ma sklamalo to, ze som si 2krat zmenil IP,a uz mi nesiel net!!

cracker19   NOVÝ
12. 7. 2006

On ti isiel, len sa ti tak spomalil, ze to vyzeralo ako keby nesiel...
Lebo proxy netaha net s tvojho PC, ale ineho... O tom je proxy :)

Dragon_001   NOVÝ
12. 7. 2006

jj pokud jsi třeba měl proxy v Číně tak net bude mnohem pomalejší než třeba v Německu

Freeride   NOVÝ
29. 7. 2006

Tí ktorý majú Firefox tak si mozu nainstalovat rozsirenie (switch proxy tool1.4), ktoré tiez pracuje ako proxy (zistili ste to uz urcite z nazvu). Potom si v google najdete proxy list a date to do rozsirenia.

Freeride   NOVÝ
31. 7. 2006

ja som si stiahol asi hide ip alebo co to bolo a nemal som tam zemegulu a dalo sa to dat aj do firefoxu!!! A neslo to cez proxy (aspon si myslim) :)

bossprase   NOVÝ
6. 9. 2006

Me nejde vubec kliknoutna change proxy,poradte pls...

ada.acs   NOVÝ
14. 9. 2006

po tom co sem pouzil HIDE IP mi nefunguje Exprdel...
poradi mi nekdo proc?
thx

ada.acs   NOVÝ
14. 9. 2006

vypnul sem hide ip a IE uz mi jede...

tolki   NOVÝ
26. 10. 2006

No, to co tu autor píše je sice moc krásný a teoreticky to funguje. Jenže v praxi je téměř nemožný získat proxynu, která by byla volná a nikdo ji nepoužíval. A když už jí nikdo nepoužívá, tak proto, že je pomalá:-)) Zkus něco jinýho.

Anonymní uživatel   NOVÝ
29. 10. 2006

ja mam dinamicku IP takze mi staci pripojit a odpojit net :-)

ask@t   NOVÝ
22. 12. 2006

Souhlasim jde o naprosto nepouzitelnou tachniku a aky bych zmenil nazev clanku<Ucet na rapidshare.de zdarma znamena, ze budu mit na tom serveru ucet a ne ,ze budu sosat pres proxy>

birkof   NOVÝ
3. 1. 2007

rapidshare používá proxy blacklist, proto je drtivá většina veřejných proxyn nepoužitelná. Jediné co se mi osvětčilo je použití Torpark(u), ale občas je to žalostně pomalé.

Anubis   NOVÝ
19. 1. 2007

Borce vubec nevys rekni me kde mam vzit kes na new gamesy kdyz si chci rad zahrat neco noveho ??? asik te hreje ne jenom origo ale i sam si prihratej !

Online Vydělek   NOVÝ
21. 2. 2007

Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho e-zinu! Redakce

Jufi   NOVÝ
30. 3. 2007

Mno rekl bych jak uz tu bylo receno, nechapu kdyz je tu ta moznost mit treba i ty hry za cenu jedne treba pet, deset, tak proc si neporidit premium account. Kdyz to tak vezmu, tak o penize jsem nouzi rekneme extra nemel, ale davat to kor za hry(ktery dohraju a uz se jich ni netknu) ale i software(ktery treba potrebuju jednou za pul roku, rok) mi prijde zbytecne za to platit. Dyk bych se nedoplatil. Jakou mi nabidnou vyhodu? Ze muzu aktualizovat? - Stahnu si patch(nikdy jsem nemel problem) Muzu si u her zahrat po netu? Vcelku nepotrebuji a kdyz uz tak existuji free servery a tak...rekl bych ze svedomi je v tomto ohledu to posledni co me tizi, cez v tomto state nez toto zacne nekdo poradne postihovat, to my a dalsich x generaci bude davno v tom pekle... BTW: Mam nekoho konkretniho v pekle pozdravovat??? Mejte se a kupujte vse...teda asi...

Idiot   NOVÝ
14. 4. 2007

Tohle byly ty nejvetsi kecy jaky sem kdy slysel. Hry, filmy, hudba atd atd sou v kramech silene predrazeny. Cena CD s obalem je 10 korun. Cena CD s Helenou Vondrackovou je 499 korun. Nebudu platit Helence ani distributorum takovyhle prachy, kdyz si to muzu z neta stahnout zadara. Hra za 1500 korun? Kdyz si jich koupim 10, tak mam pulku vyplaty v tahu. Nechapu spis ja tebe. Ja nemam slov. Nerikam, ze to je uplne v poradku, takhle nelegalne stahovat, ale mylim si, ze vetsine lidi nic jineho nezbyva. Piratum zdar.

Col8B   NOVÝ
23. 4. 2007

Vřele doporučuji následující seznam proxy serverů; prostě zadáte URL adresu a ono se to už postará o skrytí IP... Je jich fakt hafo ;-)
http://proxy.manboo.info/index.php/cat/1/php-proxy-servers/

mathes   NOVÝ
7. 5. 2007

mne to minuke pokazilo internet ale ked myslite..

filipp   NOVÝ
28. 5. 2007

takze:
1) udelat si registreci na kód:
Kód:
http://www.paypal.com
- (sign up now), pote si vyberete personal ucet a vyplnite vsechno
info co to po vas bude chtit (pro mene zdatne v anglictine... slovo
OPTIONAL znamena DOBROVOLNY)
- az dojdete k tomu s kreditkou, date cancel a pote si vyzvednete
aktivacni email co vam prisel

2) kliknete na odkaz kód:
Kód:
http://adbux.org/?r=filipp

- tady si date taky registraci
- az budete mit registraci hotovou, prihlasite se a v polozce
SURF ADS klikate na okazy, ale pozor v zadnem pripade
nemejte rozjete dva najednou nebo vam to nic neda, takze
staci kliknou na prvni, vyckat az se cas ktery se zobrazi
odpocte a objevi se dolar, pote dalsi odkaz atd atd


no a princip vlastne spociva v tom ze kliknete na odkaz, pockate tu pulminutu co to dycki ukaze a dete dal, za kazdy zobrazeny odkaz dostavate 0,01 dolaru, denne muzete zobrazit +- 10 odkazu ((((nekdy se behem dne pridavaji dalsi a kazdy de jen jednou za 24 hodin))))

no a nejlepsi na tom je ze kdyz si sezenete sponzora (to co delam ted ja ) tak dkyz on klikne na odkaz tak dostane 0,01 dolaru i on ale i VY

takze priklad: sezenete si 10 sponzoru kteri budou poctive klikat, to znamena ze pri prumernych 10 odkazech denne kazdy dostane 0,1 dolaru dohromady, coz uplne za vsechny dela 1 dolat plus vasich vlastnorucne vydelanych 0,1
to dava denne 1,1 dolaru = 30 dolaru mesicne kdyz klikaji vsichni poctive, a jelikoz premium na rapid stoji 7euro (10 dolaru) tak vam jeste zbyde i na ostatni veci co se kupujou pres paypal (travian atd)

preju prijemnou zabavu.... kdyztak icq 471618433


Kdyby něco tak napište...Jinak prosím klikněte na ten odkaz v bodě 2) a zaregistruj te se,abyste byli moji sponzoři...Nic vám to neubere ani nepřidá...A na té stránce v bodě 2) musíte dát při registraci do toho PayPal e-mail ten mail,který jste zadali na paypal.com

Věřte mi,je to vyzkoušené...Už mám dost peněz a brzo budu mít premium...Tak se nebojte a npište klidně na ICQ! : 471618433

Jinak jako motivaci otevřu hned po prázdninách jeden premium pro všechny moje sponzory...Takže pište...

Jestli tomu jen trochu nerozumíte tak se mi raději ozvěte na ICQ...

XeniX   NOVÝ
10. 6. 2007

Ani bych neřekl, že to pujde jen v Exploreru.
Když se použije Hide Ip platinum nebo Tor hned to jde lip a k tomu přes mozillu firefox :)
Na Tor si sežeňte proxy a Hide Ip vám volnou proxynu najde :)

Anonymní uživatel   NOVÝ
15. 6. 2007

Mam zaruceny zpusob, jak si poridit premium account na rapidshare.

1) udelat si registreci na www.paypal.com
- (sign up), pote si vyberete personal ucet a vyplnite vsechno info co to po vas bude chtit (pro mene zdatne v anglictine... slovo OPTIONAL znamena DOBROVOLNY)(pokud vam staci jen premium ucet na rapidsharu a nebudete si chtit poslat nejake ty dolary na ucet nebo domu nemusite vyplnovat pravdive udaje krome E-MAILU!!!!) - az dojdete k tomu s kreditkou (kreditku nevyplnovat), date cancel a pote si vyzvednete aktivacni email co vam prisel

2) kliknete na odkaz

http://adbux.org/?r=freerapid

- tady si date taky registraci - az budete mit registraci hotovou, prihlasite se a v polozce SURF ADS klikate na okazy, ale pozor v zadnem pripade nemejte rozjete dva najednou nebo vam to nic neda, takze staci kliknou na prvni, vyckat az se cas ktery se zobrazi odpocte a objevi se dolar, pote dalsi odkaz atd atd

no a princip vlastne spociva v tom ze kliknete na odkaz, pockate tu pulminutu co to vzdy ukaze a jdete dal, za kazdy zobrazeny odkaz dostavate 0,01 dolaru, denne muzete zobrazit +- 10 odkazu ((((nekdy se behem dne pridavaji dalsi a kazdy de jen jednou za 24 hodin))))

no a nejlepsi na tom je ze kdyz si sezenete sponzora (to co delam ted ja ) tak kdyz on klikne na odkaz tak dostane 0,01 dolaru i on ale i VY!!!!!!!!!!

takze priklad: sezenete si 10 sponzoru kteri budou poctive klikat, to znamena ze pri prumernych 10 odkazech denne kazdy dostane 0,1 dolaru dohromady, coz uplne za vsechny dela 1 dolat plus vasich vlastnorucne vydelanych 0,1 to dava denne 1,1 dolaru = 30 dolaru mesicne kdyz klikaji vsichni poctive, a jelikoz premium na rapid stoji 7euro (10 dolaru) tak vam jeste zbyde i na ostatni veci co se kupujou pres paypal (cenzura atd)

preju prijemnou zabavu .

A na té stránce v bodě 2) musíte dát při registraci do toho PayPal e-mail ten mail, který jste zadali na paypal.com

Věřte mi,je to vyzkoušené, uz jsem si za to koupil rocni premium na rapid aniz bych utratil 1 kc Pište připomínky a dotazy na freerapid@centrum.cz , rad odpovim!!!

194qp   NOVÝ
25. 7. 2007

když nemáš prachy tak nehraj socko, prachy na počítač ti přilítly z nebe ? (když chceš machrovat angličtinou mrkni do slovníku jak to máš napsat) věnuj méně času "pařením gamesek a proháněním se na skejtu" pak se snad přestaneš tak blbě ptát

Marel   NOVÝ
8. 8. 2007

zdá sa mi zbytočné, meporušivať zákon tým, že si kúpiš prístup na stránku, z ktorej budeš sťahovať programzy ktorými porušuješ zákon

AEa   NOVÝ
18. 8. 2007

Smažte tyhle keci! Je to okopírované a řpesně tento text koleje naprosto všude po internetu kde se vyskytne slovo rapidshare!
Žádám o smazaní, pokud se takhle totiž opravdu zaregistrujete, bude peníze dostávat podvodník který prsotě udělal copypaste!

tomy   NOVÝ
20. 11. 2007

Pozerajte RS account do 28 December 2007 tahajte kym to funguje...

http://rapidshare.com/files/71056625/rs_premium_accounts_until_28_Dec.txt


a pls nemente hesla nech sa ujde vsetkym... :cools:

xmen66   NOVÝ
29. 12. 2007

Chcete vydělat na internetu?Pak využijte služby Bux.Nejprve se zaregistrujte na www.paypal.com a poté na

http://www.bux.to?r=adamdruztova

Tam klikněte na Join now.

Do registrace vložte váš email z Paypalu a pak klikněte na SurfAds a klikněte na reklamu nahoře se zobrazí odpočet a když skončí tak zavřete okno.Takhle si klikejte na všechny reklamy.Až budete mit vyděláno minimálně 10$ tak si je nechte poslat na PayPal:Touto službou můžete platit třeba na RapidShare k účtu Premium.

D1S4P3R1S7   NOVÝ
3. 1. 2008

Ahoj lidi tak uz mam premium na 1 rok a trvalo mi to jen 2 mesice a kdo chce vedet tu fintu tak mu ji prozradim. Vsechno co potrebuje vedet i s navodem tak jsem udelal takovou malou prirucku kde to je vse napsane i s programem kterym si vydelate i 30 dolacu za mesic a opravdu to funguje.

Zde davam link na stahnuti: http://uloz.to/131371/Vydelek.rar

Ti kteri budou mit nejake otazky rad je zodpovim kontakt na me najdete v archivu.

fred   NOVÝ
4. 1. 2008

Pro lidičky co chtějí jednoduše, pohodlně a v klidu stahovat z rapidshare je tu rapidspool.Rapidspool nabízí účty od 10kč/měs. nebo 99kč/rok!.!.! Registrace a následovné stažení programu je zcela zdarma.Stačí se nezávazně zaregistrovat stáhnout programek rapidspool a po spuštění programu nastavit tarif a zaplatit smskou je to jednoduché. Sám jeden účet vlastním a jsem spokojen.Tak neváhejte a zkuste to za ty peníze to určitě stojí. zaregistrujte se tady : http://www.rapidspool.cz/nova-registrace.php?ref=7975




Karel   NOVÝ
21. 1. 2008

_PRAŠULKY SE POHRNOU___________________

Nová Vychytávka !!!! Funguje to skoro stejně jako bux, ale má to velké výhody.
Např. - Denně můžete odkliknout něco přes 30 reklam !!!!!!!!

-Převod trvá pouhých 15 dní!!!
__________________________________________________________________
Za pár dní máte prachy.

Zkuste to lidi,
budete spokojení.
Registrace zde:
http://www.DailyClicks.biz/?r=stikac

Po přihlášení:
Přidané reklamy - "View Ads";
Stav vašeho konta - "Members";

Všem odpovídám na případné dotazy.
Registrovaní na moje jméno mají přednost.

Co nevidět se zde objeví nové návody.

Marek   NOVÝ
11. 2. 2008

Cau, podle me je nejlepsi metoda, proste koupit ucet a nejsnadnejsi pristup je pres tenhle programek http://www.rapidspool.cz/nova-registrace.php?ref=5564 da se to platit pres smsku a tarify zacinaji na 10Kc!!! Mam to vyzkouseny a pohoda!

antonio   NOVÝ
7. 3. 2008

1_year-premium_accounts_2008

http://rapidshare.com/files/97760090/1_year-premium_accounts_2008.zip

laki   NOVÝ
7. 3. 2008

new_march2008_rapid_accounts

http://rapidshare.com/files/97761439/new_march2008_rapid_accounts.zip

aa   NOVÝ
21. 3. 2008

Klikačky jsou podvod na blbce, jediný kdo na tom vydělá je ten, z jehož odkazu se zaregistrujete. On vám totiž nějak neřekl, že kliknutím dostane stejné peníze jako vy i on. Jestli si klikačkou vydělal každý stý člověk těch 10 dolarů tak je to úspěch. Těch 99% tupců co spamují fóra návody mu jen pomohlo.

Buďte chytří, nechovejte se jako ovce, nezapojujte se do této zvrácenosti a čtěte dále, co obnáší vyklikaný účet a jak doopravdy stahovat z Rapidshare ve velkém!!!!

Takže, klikačky:
Pokud do toho půjdete, budete těch 10 dolarů klikat sami minimálně 100 dní a pak zase čekat další 2 měsíce než se to ,,zpracuje". A to za předpokladu, že podvod není samotná klikačka. Pozor!! Paypal (i jiné firmy) ale nechce podporovat a být jakkoli spojován s nekalým podnikáním a podvody (kazí to pověst solidní firmy) a po zázračné klikačce vyžaduje vysvětlení, jak je možné platit odměny za klikání. Pokud ho nedostane, zruší jí přístup do systému. Takže vám peníze na Paypal účet nemají jak poslat, ani kdyby chtěli.
A za to vše, za těch 10 dolarů, půl roku klikání, si koupíte Premium, pokud to ovšem vyjde, to 1% ze sta které nebylo podvedeno, držte se!! Na měsíc!! Měsíc za Takové dementní klikání!!
To radši běžte na brigádu a roční Premium máte doma se 100% jistotou za 30 hodin práce. Když budete mít na svém PA zajímavý obsah a lidé ho budou stahovat, za každé stažení dostáváte body, které proměníte za prodloužení.

A tak je to i s jinými návody, jak rapidshare obejít. Rapidshare nejsou pitomci, oni z toho žijí a čím více těchto snah zneškodní tím lépe pro ně. A tak dnes, pokud nemáte dynamickou IP nebo rychlou proxy, je prakticky nemožné stahovat zadarmo jinak než přes FREE.

SHRNUTÍ: Pokud nechcete půl roku klikat a dělat ze sebe magora, protože ve finále stejně nic nedostanete (lepší je dál klikat na FREE na rapidshare, když kliknete 10x denně máte aspoň 1GB jistý).
A jak tedy SKUTEČNĚ stahovat z Rapidshare ve velkém, žádný podvod??
1. Kupte si Premium od rapidshare nebo od oficiálního zastoupení (verified resellers, je to přímo na stránce u plateb, bacha na to, pokud tam není uveden je to podvod), třeba se složte s přáteli, ale nestahujte 2 najednou. Je to stahování naplno!!
2. Jděte třeba do rapidzasms.cz, megarapid.eu nebo rapidspool.cz. Ceny různé, sice mají párkrát do týdne problémy, ale nabízí třeba jen pár GB na měsíc, pokud nemáte potřebu stahovat ve velkém. Tady samo není taková rychlost jako přes Premium od rapidshare, ale ten 1MB/s zvládnou.

Brloh   NOVÝ
4. 5. 2008

Nové Accounty na Rapidshare.com
http://rapidshare.com/files/112458759/May08_Premium_Accounts.rar

Anonymní uživatel   NOVÝ
7. 5. 2008

Reagoval na komentář od uživatele Brloh :

hmm funguje vubec nejakej z nich vsude me to pise ze acc existuje ale spatny heslo

Kamča   NOVÝ
29. 5. 2008

Tohle vazne funguje, staci par registraci a mate ucet an mesic tam, kde si vyberete...za tu namahu to stoji :-)

http://PremiumForFree.com/index.php?referral=151179

_N   NOVÝ
24. 6. 2008

uz sem to pro vas zjistil .... napiste sms zpravu MEGA[mezera]40312
na cislo 9030999 z5 vam prijde sms login+heslo a budete mit kredit 15000MB na rapidshare nebo megaupload coz znamena ze mate moznost si za 50kc stahnout 15gb

Anonymní uživatel   NOVÝ
26. 6. 2008

Reagoval na komentář od uživatele _N :
celkem levny ja vydel vzdy drazsi:)

rapidshare premium na měsíc zd   NOVÝ
1. 7. 2008


Navštivte link:
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=227521

2) Vyberte premium na rapidshare 1 měsíc (klidně můžete zaškrtnout premium na 3 měsíce, ale budete potřebovat více registarček)

3) Vyplňte kontaktní mail (při další reg. se nesmí opakovat - do databáze se ukládá)
- vaše heslo, souhlas s podmínkami serveru a patvrďte.

4) Vyplňte všechny údaje registrace, akorát kolonku country vynechejte.

5) Vytvoří se váš nový účet, zavřete stránku s novým účtem, ten už nebudete potřebovat, postačí si zapamatovat registrovaný mail.

6)A to je celá první registrace. Jednoduché ne?
Stačí se pak ještě 1-2 zaregistrovat zde:
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=227521

a během 2 dnů vám přijde na zaregistrovaný mail premium účet.

Poznámka:K premium účtu není špatné používat
program rapget, kam v nastavení zadáte jméno a heslo premium účtu, hodíte do programu linky a on vám všechny stáhne.

strakapud   NOVÝ
6. 7. 2008

OK Aspon jeden komentar PROTI Vie ma riadne nastvat, ked nic nestahujem a rapidshare mi vypise ze na mojej IP adrese prave prebieha stahovanie suboru!!! Pokial mi nestaci stahovanie s obmedzeniami, ktore rapidshare ma, tak som za to kupit si premium ucet a nie ho obchadzat obmedzovanim ostatnych

alio   NOVÝ
21. 7. 2008

http://rapidshare.com/files/131245462/rapid-new_july08_accounts.rar.html

sonix   NOVÝ
1. 8. 2008

Rapidshare jentak neobalamutíte. Pokud si myslíte, že rapidshare je zabezpečený hlavně pomoci IP adresy, tak se mýlíte. Tvůrci rapidu si na tom určitě daly záležet a cele to propracovaly tak, ze pokud si ztmenite IP adres, nebo se schovate za proxy server, tak stejne budou nejake overovaci parametry ulozeny bud v cookies, nebo v session. Je spousta metod, jak to zabezpecit.

SaLIk   NOVÝ
18. 8. 2008

rapidshare premium na měsíc zd píše:


Navštivte link:
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=227521

2) Vyberte premium na rapidshare 1 měsíc (klidně můžete zaškrtnout premium na 3 měsíce, ale budete potřebovat více registarček)

3) Vyplňte kontaktní mail (při další reg. se nesmí opakovat - do databáze se ukládá)
- vaše heslo, souhlas s podmínkami serveru a patvrďte.

4) Vyplňte všechny údaje registrace, akorát kolonku country vynechejte.

5) Vytvoří se váš nový účet, zavřete stránku s novým účtem, ten už nebudete potřebovat, postačí si zapamatovat registrovaný mail.

6)A to je celá první registrace. Jednoduché ne?
Stačí se pak ještě 1-2 zaregistrovat zde:
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=227521

a během 2 dnů vám přijde na zaregistrovaný mail premium účet.

Poznámka:K premium účtu není špatné používat
program rapget, kam v nastavení zadáte jméno a heslo premium účtu, hodíte do programu linky a on vám všechny stáhne.


jo ale nez se registruju odmazu si z tech linku "?r=227512"

SaLIk   NOVÝ
18. 8. 2008

sonix píše:

Rapidshare jentak neobalamutíte. Pokud si myslíte, že rapidshare je zabezpečený hlavně pomoci IP adresy, tak se mýlíte. Tvůrci rapidu si na tom určitě daly záležet a cele to propracovaly tak, ze pokud si ztmenite IP adres, nebo se schovate za proxy server, tak stejne budou nejake overovaci parametry ulozeny bud v cookies, nebo v session. Je spousta metod, jak to zabezpecit.


cookies se da modifikovat .. a id session je ulozene v cookies

tomas1280   NOVÝ
27. 10. 2008

tak poznáte nejaký funkčný spôsob ako stahovať .?.?.

telatko   NOVÝ
11. 11. 2008

stahovat možeš normalne len obmedzenov rychlostov ale ked maš staticku IP tak to maš na hovno bud si zaplatiš dynamicku IP alebo si kup na rapide premium acount a maš to vyriešene!

ziutek   NOVÝ
16. 12. 2008



Potřebujete zdarma rapidshare premium account?
[url]
http://www.freepremiumaccounts.com/?r=407783[/url]

gyt   NOVÝ
16. 12. 2008

Potřebujete zdarma rapidshare premium account?

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=407783

radek   NOVÝ
27. 12. 2008

!!!!!!!!! OPRAVDU FUNGUJE !!!!!!!!!
Zdarec, stejně jako vy se i ja dlouho pokousim dostat ucet na rapidu, ale nedari se. Stahnul jsem si par programu na hacknuti rapidu, ale nufunguje to. Pak jsem zkousel i klikacky, ale proklikal jsem celkem snad pul dne a nic z toho. Po brouzdani na ruznych forech jsem nasel navod, ktery opravdu funguje. Staci na teto adrese http://PremiumForFree.com/index.php?referral=502041 se zaregistrovat a najit dalsich 5 lidi, kteri se zaregistruji pod vas. Tot vse !!! jak jednoduche.

radek   NOVÝ
27. 12. 2008

!!!!!!!!! OPRAVDU FUNGUJE !!!!!!!!!
Zdarec, stejně jako vy se i ja dlouho pokousim dostat ucet na rapidu, ale nedari se. Stahnul jsem si par programu na hacknuti rapidu, ale nufunguje to. Pak jsem zkousel i klikacky, ale proklikal jsem celkem snad pul dne a nic z toho. Po brouzdani na ruznych forech jsem nasel navod, ktery opravdu funguje. Staci na teto adrese http://PremiumForFree.com/index.php?referral=502041 se zaregistrovat a najit dalsich 5 lidi, kteri se zaregistruji pod vas. Tot vse !!! jak jednoduche.

radek   NOVÝ
27. 12. 2008

!!!!!!!!! OPRAVDU FUNGUJE !!!!!!!!!
Zdarec, stejně jako vy se i ja dlouho pokousim dostat ucet na rapidu, ale nedari se. Stahnul jsem si par programu na hacknuti rapidu, ale nufunguje to. Pak jsem zkousel i klikacky, ale proklikal jsem celkem snad pul dne a nic z toho. Po brouzdani na ruznych forech jsem nasel navod, ktery opravdu funguje. Staci na teto adrese http://PremiumForFree.com/index.php?referral=502041 se zaregistrovat a najit dalsich 5 lidi, kteri se zaregistruji pod vas. Tot vse !!! jak jednoduche.

radek   NOVÝ
27. 12. 2008

!!!!!!!!! OPRAVDU FUNGUJE !!!!!!!!!
Zdarec, stejně jako vy se i ja dlouho pokousim dostat ucet na rapidu, ale nedari se. Stahnul jsem si par programu na hacknuti rapidu, ale nufunguje to. Pak jsem zkousel i klikacky, ale proklikal jsem celkem snad pul dne a nic z toho. Po brouzdani na ruznych forech jsem nasel navod, ktery opravdu funguje. Staci na teto adrese http://PremiumForFree.com/index.php?referral=502041 se zaregistrovat a najit dalsich 5 lidi, kteri se zaregistruji pod vas. Tot vse !!! jak jednoduche.

klofy   NOVÝ
6. 1. 2009

Ahoj, můj bratr se již delší dobu zabývá hackováním a věcma okolo toho, dokonce byl nějakou dobu u skupiny RELOADED... Jako všechny z vás ho nebavilo čekat a mít omezenou rychlost na rapidshare, tak skusil vytvořit něco, co to obejde... Skusili jsme snad vytvořit fakt dost programů na obejití a nefungovalo to, tak dostal nápad, že ještě skusí vytvořit anonymní číslo... No, a povedlo se.... Jestli opravdu chcete mít Rapidshare account zdarma, limit je 100gb, tak pošlete SMS ve tvaru GO c3rzk3 na číslo 9030950 a obratem obdržíš SMS s přihlašovacími údaji... Možná si někteří myslíte, že je to blaf, ale není... Mnoho lidí to už skusilo a nebyli zklamaní!

1padme   NOVÝ
23. 2. 2009

super vec jak ziskat treba penize na premium ucet na rapidshare nebo na cokoli jineho je zaregistrovat se na tomto webu http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=praktik Registrace, kliknes na create account a pak surfujes a pises nazory na nabizene weby. je uplne jedno co tam napises. Denne se da vydelat 20$. Musis vydrzet aspon ctyri dni nez si muzes penize prevest na PayPal. Pak si poridis treba ten premium rapidshare jako ja. Funguje to uplne skvele .Plati bezkonkurencne nejvic

1padme   NOVÝ
23. 2. 2009

Reagoval na komentář od uživatele Titto :
super vec jak ziskat treba penize na premium ucet na rapidshare nebo na cokoli jineho je zaregistrovat se na tomto webu http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=praktik Registrace, kliknes na create account a pak surfujes a pises nazory na nabizene weby. je uplne jedno co tam napises. Denne se da vydelat 20$. Musis vydrzet aspon ctyri dni nez si muzes penize prevest na PayPal. Pak si poridis treba ten premium rapidshare jako ja. Funguje to uplne skvele .Plati bezkonkurencne nejvic

Martin   NOVÝ
24. 2. 2009

Pro získání premium účetu na rapidshare.com zdarma stačí postupovat podle tohoto návodu:

1.Zaregistrujte se na http://PremiumForFree.com/index.php?referral=580460
(dále můžete pokračovat podle videa umístěného na této stránce)

2. běžte na mail a na mailu od premiumforfree
klikněte na odkaz.

3.běžte na offers vyplňte tři z anket a počkejte 5 pracovních dnů.

4.pozvěte sem 5 svých přátel a budete mít premium účet na měsíc a 11 na 3 měsíce.


...jednoduchý a na 100% funkční!!!

yochni   NOVÝ
1. 4. 2009

Ako obdivuje admina tohto fora ze si necha taketo sracky., aby mu tu ludia pisali. Toto cele som si precital a mozem povedat, ze vy ste riadny debili. Toto sa neda citat. Ak chcete mat premium rapidshare tak jednoducho ho treba zaplatit. A nie verit spamerom ze staci zaregistrovat a mas to za mesiac proste rofl. Staci ked si to zaplati aspon dvaja co nie je vela tych 1800 na rok. A prosim nespamujte taketo picoviny ze sa zaregistuj na niekoho.HLUPACI

Nekdokohoneznas   NOVÝ
10. 4. 2009

Pošlete SMS: GO s5hsfw na číslo 9030950 a dostanete premium ucet na rapidshare snadno a levne.

Petra   NOVÝ
17. 4. 2009

http://RapidshareDaemon.com

Petra   NOVÝ
17. 4. 2009

http://RapidshareDaemon.com

izi   NOVÝ
22. 5. 2009

tk mensia oprava.pri intenete su 2 ip jedna je externa (ta co je v pc ) a ta sa da schoavt napr tym Hide Ip alebo proxy ale potom tu je internetova a tu moze zmenit len provider (prevadzkovatel internetu) alebo jedine pri dinamickej IP by to slo ale s nejakym program NIE!! bud Dinamiska Ip alebo mate smolu neobidete to..si myslite ze spravcovia serverom ako Rapidshare su co? oni to dobre vedia,..

fhgfhgfgh   NOVÝ
30. 5. 2009

rapid za sms posles sms na cislo 7604 v tvare SZS 9001 a naspet dostanes sms s heslom na rapid sms stoji 1 euro a mozes stahovat 4g neobmedzene je to novinka viskusaj ja to robim stale a super

martin   NOVÝ
30. 5. 2009

cil som to skusil a fakt to funguje ten rapid za sms diki za radu

Anonymní uživatel   NOVÝ
16. 8. 2009

Prave som ti nabila kredit,som hlupa az sprostaaaaa.

Martin   NOVÝ
19. 9. 2009

Zdravim, na jednom nejmenovanem zahranicnym forum, sem nasel takovy navod, jak za SMS ktera stoji 10kč, ziskat account na rapida na 1mesic s 5GB denne.
Staci poslat SMS ve tvaru RAPID 4720 na cislo 9030910 a za chvilinku vam prijde zprava s loginem a heslem... Jak vidite, koncove cislo je 10, tudiz SMS bude stat opravdu jen 10kč. Opravdu to funguje.

Anonymní uživatel   NOVÝ
1. 11. 2009

dfgfhjhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnejde m

Anonymní uživatel   NOVÝ
1. 11. 2009

dobry den,kdyz chci stahovat pres rapidshare neco tak mi to napise UNABLE TO START APPLICATOIN,nevite cim to muze byt?a kdyz si nejakej soubor zkopiru do nejakyho programu na stahovANI A CHCI ZACIT STAHOVAT tak mi to napise ze se nemuze pripojit k souboru

rapidshare   NOVÝ
2. 11. 2009

tu si zdarma na rok predlzis ucet fakt to funguje sa divim nejaky tipek to asi nejak spravil tu je link http://rsucetzdarma.ic.cz

Martin   NOVÝ
19. 11. 2009


Zdravim, na jednom nejmenovanem zahranicnym forum, sem nasel takovy navod, jak za SMS ktera stoji 10kč, ziskat account na rapida na 1mesic s 5GB denne.
Staci poslat SMS ve tvaru RAP1932 na cislo 9030950 a za chvilinku vam prijde zprava s loginem a heslem... Jak vidite, koncove cislo je 10, tudiz SMS bude stat opravdu jen 10kč. Opravdu to funguje.

frenky2112   NOVÝ
22. 12. 2009


Free Rapid
klofy [84.21.117.xxx] | Datum: 06. 01. 2009 22:02
Ahoj, můj bratr se již delší dobu zabývá hackováním a věcma okolo toho, dokonce byl nějakou dobu u skupiny RELOADED... Jako všechny z vás ho nebavilo čekat a mít omezenou rychlost na rapidshare, tak skusil vytvořit něco, co to obejde... Skusili jsme snad vytvořit fakt dost programů na obejití a nefungovalo to, tak dostal nápad, že ještě skusí vytvořit anonymní číslo... No, a povedlo se.... Jestli opravdu chcete mít Rapidshare account zdarma, limit je 100gb, tak pošlete SMS ve tvaru GO c3rzk3 na číslo 9030950 a obratem obdržíš SMS s přihlašovacími údaji... Možná si někteří myslíte, že je to blaf, ale není... Mnoho lidí to už skusilo a nebyli zklamaní!

bude to fungovat aj na slovensku???

rerenta   NOVÝ
17. 1. 2010

perfektní klikačka vyplácí od 2 dolarů klik 0,01 a ihned
http://www.upbux.com/r?r=rerenta

free rapid   NOVÝ
19. 1. 2010

Ahoj zdravim vsechny príznivce RapidShare a HellShare.Máme tu novou možnost stahováni za minimalni penize!!Zaplatite pouze cenu sms a muzete cely mesic stahovat neomezeně.Cena sms je 15,-KC !Stačí poslat sms ve Tvaru : BON na telefoni cislo 9030999 pote obdrzite sms kde bude váš nick a heslo.Příjemné stahování. Tato akce zacina od 19.ledna

exkopter   NOVÝ
25. 1. 2010

Urcite vrelo doporucujem nasledujuce dva textaky, kde je podrobne popisany cely proces:
1.)
http://rapidshare.com/files/340963984/RS_zadarmoSpoof.txt
2.)
http://rapidshare.com/files/340963905/RS_zadarmo.txt

Osobne mam odskusane oba, ale pouzuvam ten spoof

Enjoy ;)

veronica   NOVÝ
2. 2. 2010

vidim ze ste tu velky machri, ja potrebujem pomoct s malickostou. stiahla som si Torpark, no neviem ako ho spojazdnit, dala som to aj nainstalovat-no nefunguje to. asi robim nieco zle. prosim o pomoc. dakujem

kuxu   NOVÝ
1. 3. 2010

Jste socky, když nemáte na rapida. Navíc po každém stažení měnit ip, to je hodně nesmyslné.

Spawn   NOVÝ
2. 4. 2010

http://freerapid.sk/?id=x08pu72nS

rapid   NOVÝ
13. 7. 2010

no ten hide ip sice ide a cital som ze mam dola na pravo kliknut na tu zemegulu a dat change proxy a bude sa tocit dokym mi nenajde niaku novu ip adresu ale ona sa toci strasne dlho to preco?

Zdena   NOVÝ
13. 9. 2010

vidím, že slušně dnes nic člověk nedokáže. :smile17:
Pokud bych někoho mohla poprosit o jeden hlas na Kapustové karbanátky - Zdena Dolská

www.soutezimesklasou.cz/index.php/hlasovani

budu vám moc vděčná, mně hlasovaly kamarádky, ale teď zírám, lidé hlasují anonymně či z jiného IP, bohužel tak dalece jsem ještě nedošla, ale vztek mám!

Jsem momentálně nezaměstnaná, mám se tedy co učit, leč lektora nemám...
Za případnou pomoc a hlas moc děkuji. :smile18:

rebel   NOVÝ
16. 11. 2010

http://freerapid.sk/?id=iEa78zZPQ

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý