Názory ke článku Logitech: Víte jak reklamovat myš? – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Logitech: Víte jak reklamovat myš? – Programujte.comNázory ke článku Logitech: Víte jak reklamovat myš? – Programujte.com

 

Názory ke článku Logitech: Víte jak reklamovat myš?

juiCZe   NOVÝ
18. 12. 2007

Upřímně nechápu co tohle dělá na úvodní stránce programujte.cz ..
Jinak dle mého názoru nejde o Logitech, ale o skvělé chování softcomu/distributora logitech pro softcom. Setkal jsem se s tím kupodivu hodněkrát, a vážím si toho, taky znám obchody u kterých by jste na takovou reakci nenarazili nikdy.
A jak říkám, nejde o výrobce !

Curo   NOVÝ
18. 12. 2007

To juiCZe: Jsme komunitní web, kde i sdílíme naše zkušenosti. Je na Vás, co si budete číst.

djanosik   NOVÝ
18. 12. 2007

Onen férový přístup podle mě souvisí pouze s jednáním výrobce/prodejce a nějaké vrácení peněz je vedlejší (resp. forma náhrady záleží pouze na požadavcích uvedených při reklamaci).

Al   NOVÝ
18. 12. 2007

mám bezdrátovou myš Logitech už pět let, a žádný problém

EVRAMP   NOVÝ
18. 12. 2007

Bratrovi odešla myš Logitech MX510 v době, kdy už se nedistribuvovala. Bylo mu navrhnuta náhradní MX518 bez jakéhokoli doplatku.
Už pár let spokojeně používá MX518 :)

benghi   NOVÝ
18. 12. 2007

Já teda nevím, možná jsem úplně blbej, ale ta myš se po 14 měsících totálně sesrala, ne? To, že se reklamací někdo zabýval, je rozumnej přístup ze strany Softcomu, kterej postupoval v mezích zdravýho rozumu a zákonů, čili nic co by zasluhovalo nějakou nějak vyzdvihnout, ale v současný době je to skutečně výhoda - v softcomu můžete i reklamovat, protože poté, co jsem se u 3 měsíce starýho DVD rekorderu dozvěděl, že to, že se sesral, je způsobený ,,běžným opotřebením'' tak je potřeba doopravdy vybírat prodejce, protože pokud je to krám do pěti litrů, tak je vyloženě nepravděpodobný, že se někde něčeho dovoláte.

Taky dobrý vědět, že Logitech nekupovat. Myše od Logitechu jsem měl v průběhu let čtyři a všechny čtyři se pravidelně po 6 měsících sesraly. Na druhou stranu mám tu Geniusku z roku 2002 a funguje doteď. Takže za Logitech bych nejen nepřiplatil ani korunu, ale pokud by to nebylo vyloženě nutný, tak bych je ani nekupoval.

Pochopitelně bavím se o myši s normálním káblíkem, protože bezdrátový myši z principu odmítám. Ta myš je buď IR, pak ovšem musím přemejšlet nad tím, KDE mám pracku, nebo je to rádiový a tudíž to jednak z principu musí mít buď zpoždění, pokud to komunikuje v burstech, nebo vysílá trvale, pak tomu ale zas nevydrží baterka a navíc to zamořuje okolí rušením, protože že by ty myši nevysílaly na n-tý harmonický a neměly signál širokej jak prase jsem ještě nezažil.

j.c.   NOVÝ
18. 12. 2007

koupil jsem nedávno BT myš V470 od Logitechu. Při usnutí notebooku přestává reagovat. Vedl jsem dlouhou korespondenci s Logitechem. Začala: odinstalujte a nainstalujte.. Po jejich radách jsem se dostal do cyklu, kdy nb vyžadoval myš a když ji dostal, nenašel. A vyžadoval... a do kolečka ;o)
Nedal jsem se a po třech týdnech moje maily předali někomu, kdo věděl, v čem je problém...

Po asi měsíci si Logitech sw vyžádal aktualizaci ... a objevil se cyklus, Logitech SetPoint si vyžádal myš, nenašel nefungovala....

Napsal jsem znovu, uvedl jak to minule dopadlo a rada zněla: odinstalujte a nainstalujte.

Ano rada té nejsprostší cvičené opice, zase jsem byl na začátku.... přestože jsem popsal, jak to minule probíhalo, anglicky.

Jak z toho ven? Pomůže zakázat (a nebo vypnout) a povolit (zapnout) BT a ono se to chytí, po příchodu z oběda to dělám ob den, jsem si zvyk. Logitech je špica.

A po aktualizaci? Zakázat tomu šmejdu autorun. A BT device přidat ručně.

chytrolin   NOVÝ
18. 12. 2007

Tak s firmou genius uz jsem skoncil...po pul roce se mys tzv. "vyklikala" > reklamace > po mesici stale nic a tak mi mironet na svoje naklady objednal novou....ja rikam, firma genius se mi timto dost znechutila a vzhledem k tomu, ze konkurence v 21. stoleti je vysoka, tak si priste vyberu u konkurence.

idaho   NOVÝ
18. 12. 2007

Mam uz par let Logitech Mouseman Dual Optical (jednu z prvnich v CR), tehdy za nehorazny prachy, ale pokud tu sumu rozprostru na ty roky co uz ji mam, tak je to pohoda. Funguje bajecne, jen se mi uz osoupala guma v oblasti malicku. Petileta zaruka uz bohuzel vyprsela...

Radek   NOVÝ
18. 12. 2007

Me se na celem clanku nejvic libil ten skryty vtip:
Ještě ráno(když jsem šel spát) bez problému fungovala, ale odpoledne, když jsem vstával...
Ale ja ho postrehl- autor je opravdu komediant :smile3:

djanosik   NOVÝ
18. 12. 2007

To Radek: Mě to ani jako vtip nepřišlo, spíš jako běžná věc.

Mole   NOVÝ
18. 12. 2007

To Radek: I tady musí bejt show. Od logitechu mám repro 2,1 (Z4) a klávesnici (g15 new) a jsem nadmíru spokojen . Od geniusu jsem měl myš, vlastně dvě (žadný šmejdy za 150,-Kč) a obě šli po pár měsících (jedna to MOŽNÁ vydržela i celý rok) do míst kde slunce nevychází. p.S: svoji myš A4TECH 3XFIRE hodlám vyměnit za logitech, sice funguje výborně (doporučuji na hrani i práci, navíc bomba "dyzajn") ale logitech je hold LOGITECH. Nemá LOGITECH V plánu výrábět monitory :-)

Edge   NOVÝ
19. 12. 2007

Ja uz mam mysku Logitech MX500 přibližně 5 (spis vic) let když jsem ještě hrál CS. Dotedka je to super funkcni mys. Jen sem 2x menil Scates aby lepe klouzala po podlozce jinak proste pohoda. Dost ji tyram a stale drzi. Ta znacka me opravdu oslovila. Tedka mam jeste volant G25 a kvalita je z nej citit. Tedka asi budu kupovat repracky G51. Ale jeste se rozhoduju.

agilka   NOVÝ
19. 12. 2007

...jak vidím střídavé nářky na Logitec či Genius tady nemají konce.
Zkuste třeba to co já, šel jsem nakonec do Samsungu (myš i klávesnice) a od té doby - již nejméně 4 roky ani nevím, že tu něco takého mám.......

Mole   NOVÝ
20. 12. 2007

To agilka: Samsung vyrábí tyhle periferie??? Otazkos spis je kdo to vyrabi pro neho, genius nebo spis LogiTech

palo   NOVÝ
20. 12. 2007

Tento članok je čisto reklamný.......
a myslim si, že je podstatnejšie aby myš dlkšie vydržala a nie to ako super ju reklamovali (to považujem za samozrejmosť)

medvídek Blů   NOVÝ
21. 12. 2007

Co to je za článek? Každý kdo jednal s logitechem ví, že logitech tady neopravuje ani nedodává náhradní díly :smile5: aspoň mi to po hluboké konverzaci napsali. Takže tenhle článek beru jako reklamní. fuj :smile7:

Mole   NOVÝ
22. 12. 2007

To medvídek Blů: Ano, ale super reklama, že? Navíc to, že Logitech neopravuje a nedodává díly je super! Když se něco podělá (stává se i v lepších rodinách, hmmm společnostech) tak ti vrátí peníze. Kde jinde toto dostanete? Když se Vám něco pomrví u Geniusu, tak Vám to sice opraví, ale za měsíc jdete reklamovat znovu tu samou nebo úplně jinou vadu. Mno :smile5:

michallos   NOVÝ
17. 12. 2008

Ja uz mam tuto mysku viac ako 4 roky a tiez sa na nej dost vela pracuje a musim povedat, ze absolutna spokojnost ziadna chyba dokonca aj bateria drzi vyborne... dufam, ze to nezakryknem :o)

jinec   NOVÝ
29. 12. 2010

moje zkusenost ? asi pred 2 dny zacala moje G9 totalne blbnout nic nepomaha ani ovladace nic zkousel jsem to dat na jiny pc a taky nic stale to same rolovani preskakuje zlobi klik tlactko leve. takze vlastne nevim kde ji reklamovat.. :( pruser je ze ji mam asi 1,5 roku ale kupon nemam :(

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý