Názory ke článku YouTube in Real life - video, které zaujalo spoustu Čechů. Podívejte se, jak bylo vytvořeno – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku YouTube in Real life - video, které zaujalo spoustu Čechů. Podívejte se, jak bylo vytvořeno – Programujte.comNázory ke článku YouTube in Real life - video, které zaujalo spoustu Čechů. Podívejte se, jak bylo vytvořeno – Programujte.com

 

Názory ke článku YouTube in Real life - video, které zaujalo spoustu Čechů. Podívejte se, jak bylo vytvořeno

Wizi   NOVÝ
16. 11. 2011

Ahoj, nejvíc mě zajímá, jak jsi udělal to pozastavení času ve videu. 

Opravdu vymakané. Jako luxus.

phm46   NOVÝ
16. 11. 2011

to zastavenie spravil v adobe after effects.. keď s tým človek vie pracovať tak je to lahké.... a toho transformera si neprivlastňuj :D toho mám aj ja doma :D takže keď si to tak celé zoberem tak to nie je zas až tak dobré... ale z pohladu totálneho laika je to cool...

Tarabys   NOVÝ
17. 11. 2011

@phm46: když je to tak jednouduché, tak kde jsou ke shlédnutí Tvé videa? Proč nejsi zmíněn někde na internetu a nepíšou o Tobě a neobdviují Tvoje videa?

Taky si hraju s videem a i mé primitivní střihy a "tvorba" zabere spoustu hodin (hlavně střih na hudbu atd), takže pevně věřím tomu, že tohle video muselo dát ku*va práci!

T.

djanosik   NOVÝ
17. 11. 2011     web     twitter

#3 Tarabys
On neřekl, že je to celé tak jednoduché, ale že to není až tak dobré. Je to jeho názor a má na něj plné právo.

knezi   NOVÝ
17. 11. 2011     web

#2 phm46
Musím říct, že video určitě vypadá moc hezky. Ale částečně souhlasím, transformera stáhneš a k videu doděláš ještě nějaké efekty.

Tukan   NOVÝ
17. 11. 2011

skvělá práce

Pudni tvor   NOVÝ
18. 11. 2011

Z mého pohledu laika prostě nádhera. Občas narazím na věci, které mám chuť si pouštět stále dokola, a tohle k nim patří. Perfektní nápad, skvělé provedení. Ten kluk je prostě dobrý, vytrvalý, obdivuju tu únavnou práci co to muselo dát.To že se najdou i kritické ohlasy nevadí, tak je to vždycky, nejde se zavděčit všem. Jen tak dál.

Nekdo   NOVÝ
18. 11. 2011

Ano, líbí se mi to a určitě nad tim strávil plno času, ale v podstatě tam není nic složitýho - spíš je to akorát časově náročný. Zastavení času v After Effects je v podstatě základní věc (tutorial najdete např. na videocopilot), přidání tlačítek, efektů střelby je taky v podstatě bezproblémový a Bumblebeeho v podstatě akorát rozhýbal - ten by na tom byl asi nejtěžší na vypracování.

Jedinej problém prostě je, že je to "piplačka" a aby to vypadalo opravdově, tak je potřeba tomu věnovat čas. Ale nápad je to skvělej, a opravdu se mu to povedlo.

(a nepište mi tu, proč nemam na internetu žádný video, když je to tak jednoduchý - prostě mě to nebaví, a tak nemam důvod to dělat... ale i přesto mam nějakej základní přehled)

Jenda   NOVÝ
21. 11. 2011

Pěkné. Nemluvím teď o technický stránce věci a spoustě práce, co to stálo. Zcela mne dostala úplně jiná věc. Mimo dobře zvládnutýho nápadu, jeho provedení, atmodféry a je tam především kus čistý filmařiny /už začalo mi to škubat koutkama, když vylítla na střechu garáže ta reklama/ a navíc profesionálně vydařená pointa. To mne naprosto vodrovnalo. Je to ta finální scéna, kdy se tam autor co by divák dohaduje s těma videopostavičkama, kdo je kdo a řeší tam co kdo jako tam dělá. A v pozadí za garáží se decentně složí ten robot, nebo trasformer, jak tomu mladí říklají. Bomba, smekám:-)

Dominik   NOVÝ
23. 11. 2011

No nestacim sa divit ked citam niektore komentare o tom ako to nieje technicky zlozite spravit. Uz len toto tvrdenie hovori o tom ze sa dotycny malo vyzna (pricom si mysli ze sa vyzna dost) ..

úd   NOVÝ
29. 11. 2011

LoL co tu děti melete o zastavování času v after effects, když je to u pohyblivý kamery a kolem zmražených postav se chodí, tak žádný zpomalování v after efefcts na to nepomůže, protstě se jen přestali hejbat :D Jinak autorovi chválim nápad. Jen nechápu proč neřekne že použil i 3Ds Max viz 3D obrázek s transformerem... možná ze strachu z nějakýho postihu že je to nejdražší soft z uvedených a na 99% warez :D

okboss   NOVÝ
5. 12. 2011

Práce je to dobrá, ale divím se, že vůbec uváděl ty programy:-D, v souctu cca 100 000Kč. Ale na druhou stranu, jak se to kua máme naučit, že?:-D

Tomáš   NOVÝ
6. 12. 2011

Narazil jsem na rozhovor s tim borcem, kdyby jste chtěli si přečíst, tak tu http://blog.glor.cz/rozhovor-patrick-macharovsky.html

klusik   NOVÝ
8. 1. 2012     web     twitter

Bohužel pro něho to dopadne tak, že pokud se bude chtít věnovat animacícím v ČR, bude vtažen do kolotoče "fondu pro rozvoj kinematografie", překopou mu to, nasadí ho na nějakou (další) českou blbost o komunistech nebo podivných magorech, co nejsou ve svém přirozeném prostředí (Václav atd.) a zapadne.

Takže Patrikovi fandim, ať to nezkouší tady, ale rovnou v zahraničí! A pokud to chce zkusit tady a kdyby něco změnil, koupím si kvůli němu klobouk, abych ho mohl před ním smeknout.

Matúš Trgiňa   NOVÝ
31. 8. 2012

17 ročný chalan.. to je proste paráda... Bomba
boha... to muselo dať práce...Klobúk dole. Fakt nášup !

Osobne som schopný robiť jeden projekt max. deň a už ma nebaví. ( čert vezmi moju lenivosť ) Vytrvalosť sa vypláca :) Len tak ďalej chalan, fandím :)

Software určite viac ako spotených 100.000 KČ, pokiaľ chalan svoju tvorbu nepredáva, tak má podľa mojho skromného názoru výnimku porušovať zákony :) Keby nebolo nelegálneho testovania, bolo by o dobrých 80% menej grafikov, animátorov atď. a filmové štúdia by si zacvakali za efekty o min. 80% viac a lístky do kina by boli o 80% drahšie :D To už ale OT.

Ešte raz. Perfektná práca a držím palce. Aj keď je viac ako jasné, že to nieje nutné :)

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý